Keresési mező elrejtése

Az MPC teszteli bilincsei minőségét

A tömlőbilincsek tesztelése

"A mérés a tudás kulcsa" – ezt bizonyítja a tapasztalat. Ez a megfigyelés igen fontos az MPC Industries BV számára. A minőség biztosítása érdekében összes termékünket szigorú ellenőrzéseknek vetjük alá. Ezt egyrészt a termelési folyamat egyes lépései közben tesszük meg, másrészt - végső ellenőrzésként - az ISO 2859 szabvány alapján az elkészült bilincseket szúrópróbaszerűen teszteljük. Az MPC Industries BV fejlett technikai berendezésekkel nagy alapossággal vizsgálja és méri az általa előállított számtalan típusú és formájú tömlőbilincseket. Esetleges hiányosságok esetén a tömlőbilincsek adott szállítmányát kiemeljük a rendszerből és jelentést teszünk a termelési részlegnél. Ennek a rendszernek köszönhetően az összes termékünk minőségét garantálni tudjuk az ügyfeleink felé. 

A meghúzási nyomaték mérése

Hernyócsavaros tömlőbilincseinket Atlas Copco csavarbehajtóval teszteljük. Az eszközt olyan szoftver vezérli, amely lehetővé teszi a különféle meghúzási nyomatékok mérését egészen 12 Nm-ig! A méréshez előre beállíthatjuk a fordulatok számát (fokot) és a gyorsaságot (fordulatszámot). 

Az összes MPC tömlőbilincshez rendelkezésre áll a megfelelő mérőeszköz és a kapcsolódó tesztprogram. Minden teszteredményt megőrzünk 2000-ig visszamenőleg. Az elmúlt években így óriási mennyiségű statisztikai információra tettünk szert, amellyel külön vizsgálatokat és számításokat tudunk végezni.  

Spektrumelemzés

A tömlőbilincseink anyagösszetételére vonatkozó ígéreteink teljesülése érdekében számos lépést teszünk. Ahhoz, hogy garantáltan a megfelelő anyagokat használjuk, minőségbiztosításért felelős csapatunk egy fejlett röntgenkészülékkel úgynevezett spektrumanalízist végez a tömlőbilincsen. Ebben pontosan látszik, hogy milyen anyagokból készült a bilincs és méri a kapcsolódó értékek megfelelőségét is. A mérés ebben az esetben a tudás kulcsa.