Keresési mező elrejtése

Minőségi garancia

Mérni …

A mondás szerint “megmérni egyenlő tudni”. Ezt az MPC Industries cégnél szigorúan szem előtt tartjuk. Minden termékünket alapos ellenőrzésnek vetjük alá a minőség megőrzése érdekében. A gyártás során, különböző fázisokban ellenőrzéseket végzünk majd a végtermék kontrollját a cég az ISO 2859 szerint végzi szúrópróba alpján. Eltérések, hibák esetén az érintett sorozatot külön raktározzuk és értesítjük a gyártást. Ezzel a rendszerrel tudjuk biztosítani a minőséget vevőinknek.

 

Mérőeszközök

Atlas Copco

MPC Industies a gyártott bilincseit tesztelni tudja. Csigamenetes bilincseinket az Atlas Copco által gyártott csavarbehajtóval végezzük. Az ezt irányító szoftver különböző nyomatékokat (Torque) mér 12Nm-ig beállított forgatások (fokban) és sebesség alapján (RPM).

Minden MPC csigamenetes bilincsre megírtuk a megfelelő programot (job), majd egy “jobselector” program segítségével kiválasztjuk a megfelelőt s indulhat a próba.  A 2000-es év  óta minden eredményt rögzítünk és raktározunk. Igy egy hatalmas statisztikai adathalmazunk van, mely alapján újabb kutatásokat és számításokat tudunk végezni.

 

Spektrum analízis

Az anyagösszetétel minőségének ellenőrzésére rendelkezünk egy spektrumanalízist végző röntgenszerkezettel. Minőségellenőrző csoportunkat kiképeztük ennek elvégzésére.

Ilyen eszközök beszerzésével az MPC Industries BV. Statisztikai alapon képes termékeit állandóan vizsgáni.

Tehát számunkra érvényben marad a mondás: “Megmérni = tudni!”

 

Minőségbiztosítás

Az MPC kiváló minőségű eszközöket használ a tömlőbilincsek tervezéséhez, teszteléséhez és ellenőrzéséhez.

Tovább olvas