Keresési mező elrejtése

MPC ISO-14001 irányelv

Az MPC Industries B.V. ISO 14001 irányelvei

MPC Industries bevezetés

Az MPC Industries elkötelezett amellett, hogy minden munkatársa teljes mértékben megértse a környezetvédelmi rendszert, valamint, hogy az abból adódó  eljárásokat alkalmazzák és fenntartsák. A környzetvédelmi rendszert folyamatosan ellenőrzik auditok formájában.

A vezetőség felelős figyelemmel kísérni az eljárások alkalmazását. Végrehajtásukért felelősnek a vezetőség kinevezi a KAM koordinátort.

Az MPC környezetre gyakorolt hatásának irányítása és amennyiben lehetséges, mérséklése nélkülözhetetlen részét képezik a napi tevékenységeknek. Az MPC összes munkatársa, valamint a területén valamilyen feladatot ellátó személyek követik  az ezen leírásban meghatározott eljárásokat.

Irányelv

Az MPC Industries környezetvédelmi eljárásai szerves részét képezik az általános irányelveknek.

Az MPC nem csupán elkötelezett a környezetvédelmi szabályozás iránt, hanem szándékában is áll minden tőle telhető módon és legjobb tudása szerint  végre is hajtani azokat.

Felállítottunk egy környezetvédelmi rendszert annak érdekében, hogy ezeknek az irányelveknek egy szilárd helyet biztosítsunk a vállalaton belül, valamint, hogy biztosítsuk a minőséget. A minőséget egy meghatalmazott engedélyező testület felügyeli.

Az MPC igyekszik optimális munkakörnyezetet biztosítani mind az egészség mind pedig jólét területén minden alkalmazottja számára, mitöbb az MPC még többre kötelezi el magát, mint amit a törvény előír.

A környezeti politika célja, hogy egy minimális környezeti akadályt jelentsen az MPC összes folyamatára és szolgáltatására, amit harmadik félnek nyújt. A környezet felé vállalt felelősség túlnyúlik a saját vállalatunk vagy környezetünk  határain. Az ügyfeleket szintén arra ösztönözzük, hogy magukévá tegyék a környezetbarát folyamatokat.

Évente felülvizsgáljuk a környezeti politikánkat, és amennyiben szükséges, módosítjuk azt. A szükséges változtatások listáját az éves környezetvédelmi  tervben vezetjük. A hatásokról évente jelentést teszünk.

Az MPC felelős hozzáállást tesz magáévá, megfelelő információt szolgáltat, hiszen ezáltal lesz megbízható mind munkatársai, mind pedig a társadalom szemében. Az ISO 14001:2004 környezetvédelmi rendszer ezt biztosítja.

Pontok:

  • Áramhasználat csökkentése
  • Minőségjavítás, életkörülmények javítása
  • A környezeti határok irányítása és korlátozása
  • Követelményeknek való megfelelés a környezeti szabályozásoknak és a felhasználói engedélyek szerint
  • Hulladék mérséklése
  • Csomagolás, szállítás és elosztás
  • Újrahasznosítás
  • Új környezeti feljesztések

MPC a helyes választás!

  • a tökélets bilincsek Önnek
  • szavatotlt minőség és rugalmasság
Hívjon minket
Discover our vision