Keresési mező elrejtése
MPC Unites

Fejlesztéskor a tapasztalatot és az innovációt ötvözi

Az MPC összeköt. Tömlőbilincseink piacvezetők. Bilincseik bár gyakran láthatatlanok, mégis nélkülözhetetlenek. Bilincseink tömlőket, vezetékeket és csöveket kötnek össze, gyakorlatilag mindenben, amit magunk körül látunk: a mosógéptől az autóig, a porszívótól a turmixgépig. Minden termékünk válasz egy kérdésre, megoldás egy problémára, az eredmény mindig acélerős kapcsolatot biztosít.

 

Az MPC szakértő és egyben flexibilis partnerként kapcsolódik ügyfeleihez. Az Ön kérdése vagy kívánsága a kiindulópontja az új bilincsek és a jobb szolgáltatások tervezésének. A kiemelkedő és megbízható minőséget rugalmassággal és nyitottsággal kötjük össze. Az innováció és az inspiráció nyújtotta biztonság és megbízhatóság. Az Ön igényeihez szabott tömlőbilincs több évtized tapasztalatára épít.

 

Az MPC országokat és kultúrákat is összeköt. Négy országban vannak leányvállalataink, alkalmazottaink 13 különböző nemzetiséget képviselnek. Ők együttesen nem egy vállalatot, sokkal inkább egy családot alkotnak. Összeköt bennünket a szakma iránti szeretet és a közös cél: ügyfeleink elégedettségének elérése a tökéletes tömlőbilincseken és a kiváló minőségű szolgáltatáson keresztül.

 

Az MPC összeköt. Szívesen vennénk, ha Ön is kötődne hozzánk. Ismerje meg választékunkat.

 

MPC a helyes választás!

  • a tökélets bilincsek Önnek
  • szavatotlt minőség és rugalmasság
Hívjon minket
Discover our vision