Keresési mező elrejtése
AZ MPC TÖRTÉNETE

1981 óta gyárt új és továbbfejlesztett bilincseket.

Az MPC története egészen 1981-ig nyúlik vissza, amikor a svéd Hjalmarson en Soner egy nyugat-európai értékesítő fiókot nyitott Hollandiában Jalmarson Continental BV néven. Ez a leányvállalat öt évvel később, 1986-ban függetlenné vált.  Ezután néhány átvétel következett, 1992-ben a belga V-Hold NV és 1993-ban a Thurisaz Clamping Group által. Ahol eleinte még mezőgazdasági szerszámokat gyártottak, mostantól már csak tömlőbilincsekkel foglalkoznak. 

Egy évvel később, 1994-ben látta meg a napvilágot Hollandiában az MP Clamp BV.  Fő tevékenységek: fejlesztés (a csoport egészére kiterjedően) és speciális termékek gyártása. 1995-ben a vállalat bővülése szükségessé tette, hogy a székhelyet áttegyék Grouwból (Hollandia) Gorredijkbe (Hollandia), egy sokkal tágasabb épületbe. Itt 1998-ben egy új gyártórészleget is építettek.
Nem sokkal később csatlakoztak a külföldi székhelyek is. 2002-ben kezdte meg működését Magyarországon az MP Bilincs Kft., 2005-ben megnyitotta kapuit az MPC Franciaország bilincsgyártó üzem, ezt követte a brit MPC Clamping Solutions LTD 2006-ban. 

A vállalat növekedése 2008-ban egy 3500 m2-es új, központi raktárépület megvásárlásához vezetett.  2009-ben az MPC csoporton belüli összes vállalat az MPC Industries alá került: egyetlen azonosító minden leányvállalat és minden termék számára. 

MPC a helyes választás!

  • a tökélets bilincsek Önnek
  • szavatotlt minőség és rugalmasság
Hívjon minket
Discover our vision